Calendari d'actes per a la celebració dels 50 anys del club

 • Bandera i acte hissada de bandera
  Aprofitarem la calçotada del club, el 5 de març, per fer la inauguració dels actes de l'aniversari amb la hissada de bandera. Afegirem un màstil als tres que hi ha i penjarem les banderes: europea, espanyola, catalana i la del club amb el nou logotip del 50 aniversari.
 • Exposició fotogràfica
  Durant els mesos d'estiu posarem uns panells al porxo del xalet amb una selecció de les millors fotografies de la història del club. Seran de fàcil mobilitat perquè cada nit es puguin entrar al xalet. Inauguració per la berbena de Sant Joan.
 • Edició d'un CD de 50 aniversari
  Amb el material gràfic que trobem (pel·lícules, fotografies,...) elaborarem un CD que es passarà durant el sopar oficial i del quan en farem còpies per vendre.
 • Publicació amb la història
  Recopilarem anècdotes, dades, moments, tota la informació que trobem parlant amb els protagonistes de cada època. S'editarà una petita història del club que es lliurarà als assistents a cadascun dels actes. Intentarem finançar-la amb insercions publicitàries.
 • Actes remembering: 12 - 24 hores de frontó, 12 hores de Scalextric,
  Primera data acordada: 8 de juliol. En un mateix cap de setmana volem recordar algunes de les activitats que dúiem a terme durant els estius que passàvem a Les Fonts. Seran dos activitats paral·leles i intentarem aconseguir la participació tant de socis com de ex socis.
 • Sopar oficial del 50 Aniversari
  Primera data acordada: 22 de juliol. Sopar oficial amb l'assistència d'autoritats, socis i ex socis de totes les èpoques. Record especial pels fundadors del club. Es farà a la pista de hockey, buscarem un catering amb cambrers i es llogarà el mobiliari que sigui necessari (taules, cadires). Es farà una projecció a gran pantalla de l'audiovisual del 50 aniversari.
 • Torneig de hockey
  Primera data acordada: 2 de setembre. Reedició del tradicional Torneig de Les Fonts. Buscarem alguns dels mítics equips que hi participaven i organitzarem una jornada amb partits amistosos que finalitzarà amb el sopar pícnic i una festa.
 • Festa infantil
  Primera data acordada: 9 de setembre. Aprofitant la celebració de la xocolatada organitzarem una gran festa per a tots els nens i nenes amb animacions, inflables, jocs,... Amb aquest homenatge als que formen part del futur del club clausurarem els actes del 50 Aniversari.