C.T.L.F - Presentació
 
L a proximitat al nucli urbà de Terrassa i l'excel·lent xarxa de comunicacions tant pel que fa a carreteres (Túnels de Vallvidrera, Autopistes A-7 i A-18, Carretera de Rubí a Terrassa), com al transport públic (Ferrocarrils de la Generalitat, autobusos interurbans de Terrassa), han fet de Les Fonts un indret atractiu, especialment per a un sector concret de la població: matrimonis joves amb fills petits als qui volen oferir un espai a l'aire lliure sense prescindir de les comoditats de la vida urbana.
El C.T.L.F. s'ha vist beneficiat d'aquesta incipient situació en tant que disposa d'una sèrie d'instal·lacions especialment adequades per als més joves, i en els darrers anys ha incrementat notablement el seu nombre de socis, que se situa ara en els 550. L'entitat està dirigida per una junta formada per una desena de socis que presideix actualment Josep Olivé.
Al club també s'organitzen activitats per a grans i nens, tant socials (calçotades, paelles, sopars d'estiu, l'olimpíada infantil, la xocolatada...), com esportius (campionats socials de tennis i frontó, cursets de tennis, natació, hoquei i frontó per a nens).
 
Un dels principals atractius de l'entitat és el Casal d'Estiu que es desenvolupa a les seves instal·lacions. Una cinquantena de nens en gaudeixen cada juliol sota les directrius de qualificats monitors, dins d'un ambient lúdic que inclou activitats esportives, piscina, servei de menjador i treballs manuals.
Imatges/Menus/box_green_clr0011x1.gif Imatges/Menus/box_green_clr0011x2.gif Imatges/Menus/box_green_clr0011x3.gif
Imatges/Menus/box_green_clr0018x1.gif