Línia 22 - Síntesi històrica
 
El Línia 22 H.C. es va fundar l'any 1988. Jaume Boladeres en va assumir la presidència i Toni Forrellat la direcció esportiva. Es va llogar un petit local per a reunions i el camp municipal per als partits.
 
Inicialment, el Línia 22 va presentar un equip masculí a tercera divisió ja que calia començar per la categoria més baixa. I, sense problemes, els resultats de la temporada significaren l'ascens a segona i la consecució del Campionat de Catalunya de Primera Divisió de Sala. L'any següent ja es va poder comptar amb un equip femení i un juvenil.
El club es va anar afermant social i esportivament, i l'any 1990, amb l'adquisició d'un local al centre de Terrassa i la creació de cinc nous equips masculins i dos de femenins es consolida la primera etapa d'aquell incipient projecte. Durant aquest temps el Club comença a aportar diversos jugadors a les seleccions nacionals, tant en la modalitat d'hoquei herba com en la de sala, en categories masculina i femenina.

Els equips del Línia 22 participen ja en tot tipus de competicions oficials i amistoses, entre les quals destaca l'excel·lent paper jugat pel club en les diferents edicions del Memorial Joan i Santi, organitzat en record de dos socis fundadors i jugadors del club: Joan Olivé i Santi Rutigliano.

L 'any 1992 es confirmà com l'etapa més fructífera del club, coincidint amb els Jocs Olímpics de Barcelona. Núria Olivé i Vancells, jugadora i entrenadora del primer equip femení del Línia obté la Medalla d'Or en aquests Jocs després d'una memorable final. D'altra banda, el club participa activament en aquest esdeveniment internacional aportant un bon nombre de voluntaris olímpics i comptant, entre els seus socis, amb diversos jugadors i directius de l'equip nacional masculí.
És en aquest mateix any 92 quan es produeix un relleu al capdavant del club. Amb la nova junta s'inicia també l'aposta més ambiciosa d'aquest projecte, la creació de l'escola d'hoquei del club, amb un capital humà inicial d'uns 25 nens i nenes d'entre 4 i 12 anys.
L'organigrama esportiu definitiu es produeix l'any següent, quan entren en competició nous equips en les categories inferiors -alevins, infantils i cadets- assegurant, per tant, la continuïtat en tots les nivells competitius.

S'esdevenen uns anys amb resultats força positius, entre els que cal destacar la consecució del Campionat de Catalunya i el segon lloc al campionat d'Espanya de Primera de l'equip femení en la temporada 92-93 i la posterior promoció per l'ascens a divisió d'honor que, finalment, no es va produir. El Línia s'havia creat un espai i començava a ser reconegut per tothom com al "quart club" d'hoquei de Terrassa.

 
Precisament per aquesta raó, l'any 1997 a la junta directiva d'aleshores li va semblar que calia trobar alguna cosa més atractiva per oferir als seus socis, que duien ja prop de deu anys donant suport a canvi de molt poc. I la fusió amb el Club de Tennis Les Fonts suposava gaudir d'unes millors instal·lacions, una massa social més àmplia, trobar-hi més recursos per a la cantera i l'aixopluc d'una entitat consolidada i amb experiència.

Durant aquests darrers quatre anys s'ha funcionat ja com a un únic club. La simbiosi ha funcionat: el Línia ha trobat suport per a seguir practicant l'hoquei i el C.T.L.F. ha aconseguit una activitat esportiva i social durant tot l'any, que fins llavors només podia gaudir els mesos d'estiu. Cares diferents, il·lusions renovades, idees, propostes,.. sembla que el Línia 22 té un optimista futur per endavant i es dirigeix ara amb determinació, un cop consolidat, cap a la seva expansió.