Línia 22 - Torneigs
 
  El memorial Joan i Santi
L'estiu de 1990 el Línia 22 perdia, en un malaurat accident de trànsit, a dos dels seus jugadors i socis fundadors, Joan Olivé i Santi Rutigliano. Un grup d'amics i familiars d'aquests dos joves, entre els quals s'hi va afegir una bona representació del club, van formar una comissió per instaurar un torneig en la seva memòria que, amb el pas del temps, es va convertir en el primer esdeveniment hoqueístic de la temporada ja que se celebrava durant el mes de setembre.
 
El Línia 22 va participar en totes les edicions del Memorial, lluint, potser per l'emotiu lligam que l'unia a aquests dos jugadors, un joc de gran qualitat que el portà a glorioses victòries contra els més grans de l'hoquei cata

S'en van celebrar 10 edicions d'aquest torneig. Avui el Memorial ja és història, però una història estretament lligada a la del Línia 22. El club no pot deixar de recordar-lo com un exemple més del caràcter familiar i senzill del nostre esport, on el component humà juga i té molt a guanyar.
Fins a la fusió amb el Línia 22, el C.T.Les Fonts no havia competit mai en cap torneig ni campionat en la modalitat d'hoquei herba, però sí que pot enorgullir-se d'una llarga tradició en hoquei sala que compta, fins i tot amb un Campionat d'Espanya en el seu palmarès.
  El Torneig de Les Fonts
En aquest sentit, un dels esdeveniments més exitosos que organitza el club és el Torneig de Les Fonts d'hoquei sala que se celebra a mitjans de setembre a la pista poliesportiva des de fa més de vint anys.
 
En una primera època la competició tenia lloc entre els principals clubs catalans que s'hi volguessin apuntar i per categories: femení, masculí, senior i juvenil. L'any del XXV aniversari del club es va convidar a la selecció alemanya que va oferir una autèntica exhibició d'aquesta modalitat d'hoquei.

Coincidint amb l'etapa en què el grup anomenat "Amics del Hockey" organitzava uns torneigs d'estiu de sala de caire lúdic a Alp i Calella, el Torneig de Les Fonts va adoptar també la forma d'una competició entre amics, on els equips participants no corresponen ni representen a cap entitat sinó que estan integrats per una colla d'amics que jugaven sota un nom fictici. Aquesta fórmula però va acabar molt desgastada i finalment el torneig va acabar desapareixent.

El torneig de Festa Major

Ja fa un parell d'anys que, coincidint amb la celebració de la Festa Major de Les Fonts que se té lloc a mitjans d'octubre pel pont del Pilar, i amb la voluntat del club de participar en les activitats lúdiques del poble, s'organitza un Torneig de hockey sala al club en el que cadascun dels nostres equips juga un partit. Des de la secció hi ha la voluntat d'invertir esforços en aquesta competició per tal de donar-li un major relleu.